Werken bij

Werken bij

Monarch Nederland is gevestigde naam in industriële verwarming met Weishaupt branders. In de loop van de jaren hebben we stapje voor stapje met succes nieuw terrein betreden waarbij innovatie en kwaliteit altijd de sleutelwoorden zijn.

Ondertussen staan wij, met ons team van ruim 40 gedreven medewerkers, al meer dan 65 jaar klaar voor onze Nederlandse relaties; tegenwoordig met trots als totaalaanbieder van Weishaupt producten. Van branders en ketels tot warmtepompen en solar systemen.

Net als ons product portfolio is onze organisatie continue in beweging én zijn we altijd op zoek naar goede mensen.

We zijn een familiebedrijf en zouden onze cultuur dan ook het best omschrijven als een warme én een beetje gekke familie. We lichten dit graag nader toe in een persoonlijk gesprek.

We nemen niet graag afscheid van collega’s en uit de gemiddelde lange tijd dat onze collega’s bij ons werken is het omgekeerde ook gelukkig waar. 40-jaar jubilea hebben we afgelopen tijd al een paar keer gevierd en het is geen uitzondering dat medewerkers zelfs na hun pensioen nog hun steentje bijdragen.

Heb je interesse om eens kennis te maken met Monarch, wees welkom!

Je kunt contact opnemen met Amber Harms, via 020-69907401 of amberharms@monarch.nl.

Vacatures

Op dit moment hebben we de volgende vacatures openstaan. Heb je interesse en kwaliteiten waarvan je denkt dat ze ons van pas komen, schroom vooral niet om een open sollicitatie te sturen of een laagdrempelig kopje koffie te komen drinken.