Uw toegang tot het onderwerp verwarming.Met onze service.

Originele Weishaupt onderdelen
Exclusief geleverd door Monarch

Voor originele Weishaupt apparatuur en onderdelen bent u, al meer dan 65 jaar, bij ons aan het juiste adres. Als exclusief vertegenwoordiger leveren en garanderen wij originele Weishaupt producten. De meest gangbare onderdelen zijn direct uit ons voorraad leverbaar. Ons projectarchief is daarbij een betrouwbare back-up.

Interesse in onderdelen? Neem contact op met Cynthia, via 020-6997401 of mail naar: CynthiavanPutten@Monarch.nl

Subsidie mogelijkheden.Voor uw project.

Op alle Weishaupt solar installaties en warmtepompen tot 70kW kan ISDE subsidie worden aangevraagd.

Ontdek op welke subsidie u kunt rekenen met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Dit is een tegemoetkoming bij de aankoop van zonneboilers en warmtepompen voor particulieren en zakelijke gebruikers. Zo stimuleert de Rijksoverheid huishoudens en bedrijven om minder gas te gebruiken en over te stappen op meer duurzame warmte. Hiermee besparen we energie en dringen we de CO2-uitstoot terug.

Simpel energie besparen.Met een paar tips.

Pas de kamertemperatuur aan
Verwarming ja. Maar niet meer dan nodig. 1 ° C minder kamertemperatuur bespaart tot 6% op energie- en verwarmingskosten.

Ventileer goed
Een van de klassieke energiebesparende tips voor alles wat met verwarmen te maken heeft. Belangrijk: ventileer met gesloten thermostaat.

Modernisering
Zijn de verwarmingskosten nog steeds te hoog? Een moderne condensatieketel bespaart tot 30% op de energiekosten voor verwarming en warm water.

Documentatiefolders.

Heeft u informatie nodig over efficiënte verwarmings- en solarsystemen en warmtepompen van Weishaupt of onze diensten? Kies een product en download gratis documentatiefolders of bestel de documenten.

Download documentatiefolders