Projecten waar we trots op zijnTer inspiratie

 

Warmtepomp voorziet villa energie-efficiënt van alle comfort

In deze prachtige nieuwbouw villa staat een 14kW Weishaupt brine/water warmtepomp (WWP S 14 ID) met een bijzonder systeem.  Zo kan er door verschillende stooklijnen en na-regeling op elke verdieping het gewenste klimaat worden ingesteld en per ruimte de vloerverwarming worden geregeld. De warmtepomp is uitgerust met een geavanceerde koelregeling, die werkt in combinatie met … Meer

Van het gas af?

Dit project bij Bizzi Cultureel Jongeren Centrum in Schijndel is daar een mooi voorbeeld van! De cv-ketel wordt vervangen voor een elektrische warmtepomp. De lucht/water- warmtepomp doet wat de cv-ketel ook doet: verwarmen én meer, of moeten we zeggen minder? De CO2-uitstoot voor verwarming daalt.

Ultra lage NOx-branders voor voedingsbedrijf

Voor een voedingsmiddelenfabrikant in het noorden van het land leverde wij onlangs brander installaties met een ultra lage NOx-emissie voor op hun thermische olieketels. Van 128 MG/nm3 rookgassen zijn we naar 28 MG/nm3 gegaan. Een mooie reductie en winst voor de verbetering van de luchtkwaliteit.

Warmtepomp staat z’n mannetje tijdens het winterse weer

Een mooie recensie hoe onze lucht-warmtepomp tijdens de strenge vorstperiode het huis van de bewoners aangenaam warm heeft gehouden.

Compleet kantoor met radiatoren all-electric

Normaal gesproken zijn radiatoren een uitdaging voor warmtepompen. In samenwerking met Willems Installatietechniek hebben we er toch voor gezorgd dat het pand van BvG in Arnhem nu all-electric is door een slimme toepassing van een 16 kW Weishaupt lucht/water split warmtepomp (WWP LS 16).

Monarch maakt energieneutraal schoolgebouw in Delft mogelijk

De stilste warmtepomp bij renovatie van woning